Ittas vezetésért letartóztatták az idei Draft egyik irányítóját

A rossz hírek sohasem jöhetnek jókor de Mississippi State korábbi irányítójának időzítése a lehető legrosszabb. Másfél hónap van hátra az idei Draft-ig és Dak Prescott-nak most sikerült magát letartóztatnia ittas vezetés miatt.

Prescott nem tartozik a Top irányítók közé de közvetlenül utánuk következik vagy inkább csak következett. Az NFL-ben nem jó a megítélése az itallal jó viszonyt ápoló irányítóknak. A Cleveland Browns pénteken küldte el Johnny "Futball" Manziel-t és eddig egyetlen csapat sem kereste meg.

Prescott-ot a Mississippi-i Starkville városában tartóztatták le szombat hajnal 1 órakor. Az irányítónak szombaton jelenése volt egy 200 gyereket számláló futball táborban.

Prescott már túl van az MSU Pro Day-én amelyet csütörtökön rendeztek meg. Több mint 70 passzt mutatott be többek között a Cleveland Browns, a Pittsburgh Steelers és a Carolina Panthers képviselői előtt.

Dave Marler 1979-es kiválasztása óta Prescott lehetne az első irányító akit ledraftolnak az iskola irányítói közül. Az utolsó két szezonban 19-7-es mutatót ért el, 873 passzkísérletéből 560 volt sikeres, 7.242 passzolt yardot, 56 touchdownt szerzett és 16 interceptiont dobott.

(nfl.com, Fotó: foxsports.com)