Panthers Mock Draft 3.0

Milyen gyorsan változnak a dolgok - legalábbis a Mock Draft világában

A Mock Draft Report 1.0 óta három elemző is meggondolta magát arról, hogy kit választ a Panthers az első fordulóban.

A döntéseket új nevet hoztak a sorozatba.Pete Prisco (CBSSports.com) és Daniel Jeremiah (NFL.com) ragaszxkodik ahhoz, hogy a Panthers offensive tackle-t és cornerback-et választ a 30. helyen, de mindkettőjük eredeti választása most Seattle-be kerül.

Prisco most úgy látja, a Seahawks az Indiana offensive tackle-jét, Jason Spriggs-t választja, miután elvesztették a tackle-t, Russell Okung-ot, aki Denver-be ment szabadúgynökként. Prisco szerint a Texas Tech tackle-je, Le'Raven Clark érkezik Carolina-ba. Jeremiah szerint a Panthers az Ohio State-et corner-ét, Eli Apple-t választotta volna, de most úgy gondolja, Apple Seattle-ben köt ki.

Jeremiah szerint most a Panthers a Miami corner-ét, Artie Burns-t választja.Chris Burke (Sports Illustrated) is meggondolta magát, de egy ismerős arcot választott, most szerinte a Clemson defensive end-je, Kevin Dodd érkezik Carolina-ba. Burke szerint eredetileg a Panthers választása az Ohio State offensive tackle-je, Taylor Decker lett volna, aki szerinte a Detroit 16. választása lesz, miután a Lions defensive tackle-t keresett a szabadügynök piacon.

Három új elemző is van a héten, és új neveket hoztak - és új pozíciókat is két esetben. Will Brinson (CBSSports.com) szerint az Alabama defensive tackle-je, Jarran Reed, Jeremy Igo (CarolinaHuddle.com) szerint pedig az Arkansas tight end-je, Hunter Henry érkezik. Eric Galko (SportingNews.com) egy ismerős posztos és iskolát, azonban egy új nevet választott - a Clemson cornerback-jét, Mackensie Alexander-t.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu