Preview: Defensive tackle-k

A Panthers.com minden posztot meg fog vizsgálni a Draft napjáig az NFL Media draft elemzőjével, Mike Mayock-al. Minden poszton Mayock kiemeli az öt legjobb játékost, egy kiemelkedő teljesítményt a Combine-ról, és hozzáadnak egy kis helyi ízt.

MIKE MAYOCK TOP5

DeForest Buckner (6-7, 291, Oregon)
A sokoldalú játékos képes játszani a defensive front mentén bárhol és meghatározó tud lenni. Úgy tűnik, hogy TOP10-es választás lesz, miután igazán bejött neki az elmúlt szezon és a Pac-12 legjobbja volt 10,5 sack-el. All-American választás és az év védekező játékosa is volt konferencián belül.

Sheldon Rankins (6-1, 299, Louisville)
Meglepően gyors ilyen nagy ember létére, Rankins 22. születésnapi ajándéka akár az első forduló is lehet, április 28.-án ünnepli a születésnapját. Betömheti a közepét, de jelentős a pass rush képessége is, csakúgy, mint a Panthers kiemelkedő játékosának, Kawann Short-nak.

Jarran Reed (6-3, 307, Alabama)
Reed-et vagy csapattársát, A'Shawn Robinson-t választják először? Nehéz megmondani, de mindkettő csapatra találhat az első fordulóban. Reed játéka a nyers erő, és egy impozáns futás elleni játékos válhat belőle.

A'Shawn Robinson (6-4, 307, Alabama)
Robinson és Reed súlya azonos, Robinson azonban centikkel magasabb Reed-nél. Robinson egy kicsit jártasabb a legmagasabb szinten, miután az Alabama csapatában három szezont játszott, míg Reed egy transzfer után érkezett 2014-ben. Robinson-nak egy kicsit több sikere volt pass rusher-ként, de elsősorban a futás ellen jók mindketten.

Robert Nkemdiche (6-3, 294, Mississippi)
Az egyik legellentmondásosabb játékos az idei draft osztályban, Nkemdiche-nek megvan az óriási tehetsége, de jelentős kérdőjelek vannak vele kapcsolatban. Pályán kívüli viselkedése és a következetlen játéka aggályokat ébreszt, de mutatott már izgalmas villanásokat.

HELYI ESÉLYES

Javon Hargrave (6-1, 309, S.C. State)
A Salisbury-i (NC) születésű játékos egy figyelemreméltó hat sack-es meccsel hívta fel magára a figyelmet 2014-ben. Tipikus aggodalom vele kapcsolatban, hogy hogyan fog teljesíteni a legmagasabb szinten, miután négy szezont játszott a Football Championship Subdivision-ben, de Hargrave eloszlatta e félelmek egy részét egy erős bemutatkozással az East-West Shrine Game-en és egy harmadik körös pick is lehet.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Címkék: nfldraft, draft2016