Draft Preview: Offensive tackle-k

A Panthers.com minden posztot meg fog vizsgálni a Draft napjáig az NFL Media draft elemzőjével, Mike Mayock-al. Minden poszton Mayock kiemeli az öt legjobb játékost, egy kiemelkedő teljesítményt a Combine-ról, és hozzáadnak egy kis helyi ízt.

MIKE MAYOCK TOP5

Laremy Tunsil (6-5, 310, Ole Miss)
Sokan azt gondolják, Tunsil No.1 pick lehet. Bizonyította, hogy ér annyit, miután letöltötte hét meccses felfüggesztését a 2015-ös szezonban. Három évig volt kezdő a Rebels-ben, mint baloldali tackle, Tunsil-nek megvan mindene ahhoz, hogy egy elit baloldali tackle legyen az NFL-ben.

Ronnie Stanley (6-6, 312, Notre Dame)
Meglepő döntés volt, hogy visszatért a Notre Dame-ba végzős szezonjában, de bebetonozta a helyét, mint egy várhatóan első körös 2015-ben. A három éven át kezdő játékost közvetlenül Tunsil mögött említi a legtöbb elemző.

Jack Conklin (6-6, 308, Michigan State)
A Spartans megbízható hároméves kezdője a baloldali tackle egyetemi karrierjét walk-on-ként kezdte és az NFL Draftra mint első körös prospect érkezik. Széles körben elismert a szívósságáról és fizikumáról.

Taylor Decker (6-7, 310, Ohio State)
Egy másik hatékony hároméves kezdő, Decker úgy döntött, hogy visszatér végzős évében, és vezére lesz a Buckeyes sorának. All-American volt 2015-ben és valószínűleg első körös pick lesz. Játszott baloldali tackle-t az egyetemen, de néhányan úgy gondolják, hogy jobb oldali tackle-ként léphet tovább a következő szintre.

Germain Ifedi (6-6, 324, Texas A&M)
Egy hároméves kezdő, aki guard-ból lett jobb oldali tackle, Ifedi-ben megvan minden, ami egy NFL-es támadó falembernek kell. Egyesek úgy vélik, guard-ként választják ki, aki elég rugalmas ahhoz, hogy játsszon tackle-t is.

Jason Spriggs (6-6, 301, Indiana)
Mayock Spriggs-t és Ifedi-t holtversenyben említi az ötödik helyen. Egy ritkán látott négyéves kezdő, lenyűgöző atléta - és korábban tight end is volt - aki az első kör végén csapatra találhat. Bizonyítania kell, hogy képes kezelni a hatalmas defensive linemen-eket, akikkel találkozni fog majd a következő szinten.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: nfl.com