Tom Brady az ötödik a legjobban utált játékosok listáján

Az ehhez hasonló felmérések és listák kitűnően megmutatják, hogy igazán dübörög az offseason és mivel nem sok minden történik az NFL világában így ráérnek egyéb dolgokkal is foglalkozni a tengerentúlon.

Végeztek egy felmérést amely alapján a liga történetének legjobban utált játékosait rangsorolták. A lista első 10 helyén főként nagy nevű és nagy rajongótáborral rendelkező játékosok szerepelnek. Az adott játékosokat sokan szeretik de akik nem kedvelik azok igazán utálják Őket.

A lista első helyén a kutyaviadalok miatt megbukó irányító Mike Vick áll. Második helyen rangsorolták a finoman szólva is érdekes személyiséggel rendelkező elkapó Terrell Owens-t.

A dobogó alján a Miami Dolphins defensive tackleje Ndamukong Suh áll aki főleg a pályán mutatott játékon kívüli cselekedeteivel hangolta maga ellen a szurkolókat. A negyedik helyen a csapat nélkül álló defensive end Greg Hardy áll aki (főként) a két évvel ezelőtti balhéja miatt vált "közellenséggé".

Az ötödik helyen a New England Patriots irányítója Tom Brady áll. Brady a jelenleg érvényes ítélet alapján nem léphet pályára az alapszakasz első négy mérkőzésén és az Ő esetében kifejezetten igaz, hogy a szurkolók vagy imádják vagy nagyon utálják.

A Top 10-ben helyet kapott a Baltimore Ravens korábbi linebackere Ray Lewis, a korábbi linebacker Bill Romanowski (49ers, Eagles, Broncos, Raiders 1988-2003), a Pittsburgh Steelers irányítója Ben Roethlisberger, a Cincinnati Bengals cornerbackje Adam “Pacman” Jones és a Minnesota Vikings running backje Adrian Peterson.

A listára még felkerült például a 17. helyen a Buffalo Bills offensive linemanje Richie Incognito, a 27. helyen a Pittsburgh Steelers korábbi elkapója Hines Ward vagy a pár hónapja visszavonult Seahawks running back Marshawn Lynch. A negyvenes listát a New York Giants irányítója Eli Manning zárja.

A teljes listáért kattints IDE!

(nfl.com, Fotó: pro32.ap.org)