Elutasították Tom Brady fellebbezését, marad az eltiltás

A legfrissebb hírek szerint Tom Brady-nek és a New England Patriots szurkolóinak el kell fogadni, hogy az irányító nem fog pályára lépni az alapszakasz első négy mérkőzésén.

A fellebbviteli bíróság a mai napon elutasította Brady és az NFL Players Association (Játékosok Szövetsége) által beadott petíciót amelyben új meghallgatást kértek a másfél éve húzódó Deflategate‬ ügyben.

Az NFL Media munkatársának, Ian Rapoport-nak az információ szerint Brady ügyvédei kérvényezni fogják, hogy az ügyet a Legfelsőbb Bíróság tárgyalja. Erre 90 nap áll a rendelkezésükre.

"Csalódottak vagyunk a megismételt meghallgatás elutasítása miatt mert az NFL és Roger Goodell Commissioner egyértelműen megsértette az új Kollektív Szerződés szabályait. A múltban amikor a Liga döntött a büntetésekben az rosszat tett az üzletnek és a játéknak is. Egy elromlott rendszert kell rendbe tennünk.' - szerepelt az NFLPA közleményében.

Ha továbblépnek és az ügy a Legfelsőbb Bíróság elé kerül akkor Brady nagy valószínűség szerint végig fogja játszani az egész szezont mert mire kitűzik a meghallgatás időpontját addig elkezdődik a szezon így felfüggeszthetik az eltiltást.

Ellenkező esetben le kell tölteni a négy mérkőzéses eltiltást és Jimmy Garoppolo fog irányítani az első négy alapszakasz mérkőzésen. A Patriots az Arizona Cardinals, a Miami Dolphins, a Houston Texans és a Buffalo Bills ellen játszik a szezon elején.

(nfl.com, Fotó: twitter.com)