Jon Dorenbos elkápráztatja Amerikát az America's Got Talent-ben

A 36 éves Jon Dorenbos már régóta NFL játékos de posztja miatt eddig nem igazán ismerték meg a szurkolók. A játékos long snapper poszton szerepel a Philadelphia Eagles csapatában tehát Ő az aki a rúgásoknál a labdát földre helyező ember kezébe dobja a labdát.

Ezeket az embereket nem szokták ismerni a szurkolók mert ha bemegy a mezőnygól akkor minden rendben van és 1 perc múlva már nem is emlékeznek rájuk. A long snapper nevét igazából csak egy nagy hiba esetén ismerik meg de Dorenbos nevét most mindenki megismerte. Igaz ehhez nem a futballpályán kellett maradandót alkotnia.

Az offseason mindig megviseli a játékosokat és a nagy unalomban elkezdenek hülyeségeket csinálni. Ilyenkor is be lehet kerülni a médiába, a játékosok ilyenkor általában a balhéikkal és letartóztatásokkal hívják fel magukra a figyelmet.

Dorenbos ezzel a "trenddel" szembe ment és nem balhézott, hanem hobbi bűvészként elhatározta, hogy benevez az America's Got Talent című tehetségkutató műsorba. Az előadásait elnézve igazán jó döntést hozott.

Dorenbos már az első produkcióval lenyűgözte a zsűrit

A második fellépéséért Aranyesőt kapott ami egyenes utat jelent az élő adásba

A legutóbbi produkciójától pedig leesett a zsűri álla

(Fotó: mensjournal.com)