A corner-ek továbbra is jó benyomást keltenek

A Panthers jól teljesített az edzőtábor első, ötnapos turnusa alatt és a fiatal játékosok a csapat leginkább megkérdőjelezett posztjain eddig jól reagáltak a kihívásra.

Ez volt vezetőedző Ron Rivera értékelése, miután a Panthers elhagyta az edzőpályát a játékosok első pihenőnapja előtt.

"Ez egy kemény öt nap, de egy jó daráló volt." mondta Rivera. "Ma volt egy jó edzésünk. A secondary nagyon aktív volt és kikényszerítettek bizonyos dolgokat."

Míg Rivera dicsérte a támadófalat is, a dicséret annak a csoportnak, amely kemény munkával felépítette magát, méginkább bíztató. A safety Kurt Coleman veterán pihenőnapot kapott és a Panthers rendszerében legtapasztaltabb cornerback - Bene Benwikere - továbbra is a PUP listán szerepel.

A másodéves Dean Marlowe töltötte be Coleman szerepét Tre Boston társaként a safety poszton és a Panthers három újonc corner-e (és Lou Young) megint megcsinált néhány nagy játékot.

"Kurt Coleman veterán pihenőnapot kapott és szerettük volna látni, hogy a secondary hogy kezeli ezt a helyzetet. Jól kezelték." mondta Rivera. "Nagyon magabiztosan edzettek. Úgy érzem, nagyon otthonosan mozognak abban, amit csinálnak, mert tudják, hogy mit csinálnak. Ez talán a legfontosabb dolog, és ez elismerés nekik, a posztot edzőknek és a koordinátoroknak. Azok a fiúk igazán sok erőfeszítést fektettek ebbe."

Daryl Worley a második interception-jét szerezte a táborban, de Rivera kiemelte Zack Sanchez erőfeszítéseit, aki duplázott, mint külső corner - ezt játszotta az egyetemen is - és nickel corner.

"A srác, akinek most valószínűleg a legnehezebb feladata van, az Zack, mert megkértük őt, hogy sokat tanuljon - nem csak corner-t játszik, hanem nickel-t is." mondta Rivera. "Megdolgoztatjuk szellemileg és fizikailag is és ez különböző készségeket igényel. De ahogy láthattad, megcsinált egy igazán szép játékot."

A terv az újoncok és veteránok számára egyaránt egyszerű a keddi pihenőnapra Rivera szerint.

"Pihenés. Lábakat fel. Jegelés. Lábadozás."

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu