A játékosok koncentráltak, a frusztráció ellenére is

1475775019.jpgA vezetőedző Ron Rivera csalódott, ugyanakkor eltökélt is a Panthers váratlan 1-3-as kezdése miatt. Csapata minden bizonnyal egyetért vele.

"Tudom, hogy mindenki csalódott a vereségek miatt - az edzők és a szurkolók is. De azt kell hogy mondjam, a játékosok sokkal csalódottabbak, mint bárki más." mondta az offensive tackle Mike Remmers. "De nem tekinthetünk a múltban. Előre kell tekinteni, a jövőbe és egyre jobbnak kell lennünk ezen a héten."

A hétfő esti, Tampa Bay Buccaneers elleni meccs előtt a Panthers játékosai keresik a választ néhány nehéz kérdésre. Többségük itt volt a tavalyi szezonban a 15-1-es csapatban, de most már jobban megértik, mint valaha, hogy miközben sok csapattársuk ugyanaz, ez nem ugyanaz a csapat.

"Meg kell találni az identitásunkat." mondta a wide receiver Kelvin Benjamin. "Azt hiszem, úgy gondoljuk, hogy az identitásunk az, ami volt az elmúlt évben, de ez egy teljesen más csapat. Meg kell találni az új identitásunkat és tovább kell lépni onnan."

A vasárnapi 48-33-as Atlanta Falcons elleni vereségben a Panthers identitása messzire nyúlik, még az elmúlt évben sem volt jelen. A Panthers nem tudott 100 yardot futni, ilyen pedig - alapszakasz vagy rájátszás - először pontosan két éve nem fordult elő.

"Ez olyasmi, amire büszkék vagyunk." mondta a guard Trai Turner. "Itt az ideje, hogy egy új sorozatot kezdjünk. Így fogom nézni és megközelíteni a dolgot. Nem aggódom túlságosan."

Az Atlanta jól játszik az NFC South-ban és egy másik divízió ellenfél jön a városba, így nehéz nyugodtnak lenni.

"A saját játékunkat kell játszani, meg kell állítanunk az ostoba hibákat - nem lőhetjük lábon magunkat - és azt kell csinálni, amit tanultunk." mondta a running back Fozzy Whittaker. "Hétfőn bejöttünk megnézni a hibáinkat. Mindannyian tudtuk, mit kell kijavítanunk, mit kell tennünk, hogy jobbak legyünk. A felkészüléssel kezdődik."

Ugyanakkor bizonyos mennyiségű türelemre szükség van, bizonyos nyugalomra a viharban a játékosok között, hogy hatékonyak legyenek a pánikszerű teljesítmény helyett.

"A foci olyan, mint az élet. Belefutsz néha akadályokba." mondta a defensive tackle Kyle Love. "Néha a dolgok egyszerűen nem mennek a te utadon. Valaki győztes, valaki vesztes. Nem akarunk a vesztesek lenni, szóval folytatni kell a kemény munkát, törekedni a nagyszerűségre és a Panther futball-t kell játszani."

"Természetesen nem vagyunk boldogok, de nem adjuk fel. Ez egy hosszú szezon. Van még egy csomó meccsünk. Befejezhetjük 13-3-al a szezont és úgy fogunk itt ülni az év végén, hogy teljesen másról beszélgetünk. Minden előttünk van, még mindig előttünk. Továbbra is kimegyünk oda és harcolunk és hulljon a forgács, ahol csak lehet." tette hozzá Turner.

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu