A Patriots sértültlistára tette Jacoby Brissett-et

A korábbi híreknek megfelelően a New England Patriots sérültlistára tette a hüvelykujj műtétre szoruló Jacoby Brissett-et.

A csapat harmadik számú irányítójának minimum 8 hetet ki kell majd hagynia.

A harmadik játékhéten a Houston Texans ellen sérült meg és már a múlt héten szóba került a műtéti beavatkozás de végül még bevállalta a Buffalo Bills elleni mérkőzést.

Jimmy Garoppolo akkor még ugyancsak sérüléssel bajlódott és azóta már visszatért Tom Brady is így Brissett-re már nincs nagy szükség és nyugodtan elvégezhetik a műtétet.

A 23 éves Brissett-et az idei Draft harmadik körében (91. helyen) választotta ki a Patriots és a második játékhéten, Garoppolo sérülését követően már be is mutatkozhatott az NFL-ben.

A Dolphins elleni mérkőzést levezényelte majd következett két nullázásos de ellentétes mérkőzés. Először Ők, majd Őket nullázták le.

Eddigi rövid pályafutása során 55 passzkísérletéből 34 sikeres volt és 400 passzolt yardot szerzett. 16 futókísérletből szerzett még 83 yardot és 1 futott TD-t.

A touchdown passz még nem jött össze a számára de legalább a labdát sem adta el. Ha semmi sem jön közbe akkor legközelebb csak a jövő évi előszezonban léphet majd újra pályára az NFL-ben.

nfl.com, Fotó: thelatest.com, magseriesusa.net