Ryan Kalil megkérdőjelezhetőként szerepel a listán

A Panthers nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy a center Ryan Kalil játszik a Los Angeles Rams ellen vasárnap, annak ellenére, hogy nem edzett ezen a héten.

Kalil, akinek megsérült a válla a múlt heti, Arizona Cardinals elleni meccsen, az injury report-on megkérdőjelezhetőként szerepel. Az All-Pro center az oldalvonal mellett végzett némi munkát pénteken, ami pozitív jel.

"Jól ment, úgyhogy majd meglátjuk, hogy lesz holnap." mondta a vezetőedző Ron Rivera. "Elég biztató volt látni ma, hogy Ryan felvette a védőfelszerelést és minden ilyesmit."

A linebacker Luke Kuechly és a defensive end Mario Addison a második egymást követő napon hagyta ki az edzést lágyék sérülés miatt, és mindketten megkérdőjelezhetőként szerepelnek a listán, de Rivera arra számít, hogy játszani fognak.

"(Luke) tette a dolgát, ezért egy kicsit pihentettük, ahogy Mario-t is." mondta Rivera. "Eljutottunk az évben arra a pontra, amikor bizonyos emberekkel meg kell ezt tenni."

A cornerback Daryl Worley (könyök) visszatért az edzésekhez korlátozott résztvevőként pénteken és várhatóan szintén játszani fog.

A linebacker Shaq Thompson-nak, akinek megsérült a térde a Cardinals ellen, hivatalosan is kizárt a játéka, csakúgy, mint a bal oldali tackle Michael Oher-nek (agyrázkódás) és a defensive tackle Vernon Butler-nek (boka).

Változás a keretben: Arra az esetre, ha Kalil nem tud játszani, a Panthers bebiztosította magát némi változtatással. A guard Tyler Larsen-t, aki 52 meccsen volt kezdö center a Utah State csapatából, leigazolták a gyakorló csapatból. A tight end Scott Simonson-ról lemondtak.

A tartalék center Gino Gradkowski jól játszott Kalil távollétében a múlt héten, és a Rams ellen megint ő lehet a helyettesítő ember.

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: twitter.com