Kalil és Gradkowski megkérdőjelezhetőként szerepel a listán

A kezdő center Ryan Kalil (váll) és a tartalék Gino Gradkowski (térd) egyaránt megkérdőjelezhetőként szerepel a vasárnapi, Kansas City Chiefs elleni meccs előtti sérült jelentésben.

Kalil egész héten nem vett részt az edzéseken. Gradkowski nem edzett szerdán és csütörtökön, de korlátozott munkát végzett pénteken.

"Gino-nak jó napja volt. Ryan az oldalvonalnál dolgozott a trénerekkel." mondta a vezetőedző Ron Rivera, hozzátéve, hogy mindkét játékos állapotát értékelni fogják szombaton, hogy tudnak e játszani.

Az a tény, hogy a Carolina egy gyors pihenő után a jövő héten csütörtök este játszik a New Orleans Saints ellen, befolyásoló lehet.

"Egy csomó minden." mondta Rivera, amikor megkérdezték a rövid hét hatásairól. "Ez a legnehezebb része, amikor sérülések vannak. Okos döntéseket kell hozni."

Ha Kalil és Gradkowski sem lesz elérhető, Chris Scott lesz a center. Scott korábban játszott guard-ot és tackle-t is a Carolina csapatában.

"Chris egy nagyon okos, éles eszű fickó." mondta Rivera.

A linebacker Shaq Thompson (térd), a defensive tackle Vernon Butler (boka) és a defensive tackle Kyle Love (térd) a Panthers többi megkérdőjelezhetőként feltüntetett játékosa.

A safety Colin Jones (agyrázkódás) csatlakozott az offensive tackle Michael Oher (agyrázkódás) mellé, mint biztosan nem játszó játékosok.

Rivera azt mondta, az elkapó Philly Brown segít betölteni Jones helyét a speciális csapatban.

"Óriási." mondta Rivera Brown hajlandóságáról. "Nem tudom elégszer hangsúlyozni a hozzáállását és a teljesítményét a lelkesedésével együtt. Szórakoztató nézni, ahogy verseng."

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu