Hetekre kidőlt a Seahawks safetyje, a visszavonuláson is elgondolkodott

Tegnap hajnalban a Seattle Seahawks nagyon simán legyőzte a Carolina Panthers csapatát de nagy árat fizetett a fölényes győzelemért. A mérkőzésen eltört Earl Thomas lába és a jelentések szerint egyelőre megjósolhatatlan, hogy milyen hosszú kihagyással (a legfrissebb hírek szerint már nem tér vissza az idei szezonban) kell számolnia a védőnek.

A sérülés a csapat és a játékos számára is nagyon szerencsétlen dolog, különösen igaz ez ha a saját csapattársad okozta a sérülést. Thomas a levegőben összeütközött Kam Chancellor-al és az ütközés következtében tört el a lába.

A lábsérülés mellett Thomas lelkileg sincs jó formában, legalábbis erről árulkodik a tegnapi Tweet-je:

A bejegyzést 30 perccel azután írta a safety, hogy le kellett vinni Őt a pályáról. Az eset tanulsága, hogy az ilyen pillanatokban a játékosokne használják a közösségi médiákat. Saját bevallása szerint komolyan gondolkodik a visszavonulás lehetőségéről de ez egy hirtelen kirohanásnak semmint átgondolt döntésnek tűnik.

Thomas-nak az idei a hetedik profi szezonja és három évben is bekerült a Pro Bowl keretbe. 23 interceptiont és 10 kierőszakolt fumblet szerzett. A 2010-es Draft első körében választotta ki a Seahawks és egész pályafutása során a csapat játékosa volt. Eddig csak egyetlen mérkőzést, a két héttel ezelőtti Buccaneers elleni vesztes találkozót hagyta ki.

nfl.com, Fotó: twitter.com