Beckhamé lehet a legtöbb elkapott yard

Nehéz kellő motivációt találni a Washington Redskins elleni alapszakasz zárómeccsére, hiszen a rájátszásba már bejutottunk. Az egyik elem az lehet, hogy visszavágjunk a Redskins-nek, miután az idény elején szoros csatában alulmaradtunk ellenük és a hírek szerint nem a B csapattal állunk ki. A másik fontos tényező pedig, hogy Odell Beckham JR. lehet idén a legtöbb yardot szerző elkapó.

Jelenleg 1323 yarddal áll a második helyen, az élen pedig T.Y. Hilton áll 30-cal több yarddal. Érdekes lesz hát a kettejük "párharca" főleg azért, mert Beckhamnek Josh Normannel kell majd farkasszemet néznie. Nem lenne rossz ha ismét felülkerekedne a cornerbacken.

Meg kell említeni Sterling Shepard nevét is, aki az újoncok között van a második helyen, igaz a hátránya behozhatatlan Michael Thomas-szal szemben (981 vs 653 yard). Azt azonban ne feledjük, hogy mindketten 8 touchdownnal állnak, így ebben még előzhet Shepard. Egy másik rookie-nak Paul Perkins-nek a első futott TD-je lehet meg.

Olivier Vernon 10 sackig juthat el, ehhez még 1,5-t kell szereznie, tehát nem lesz egyszerű dolga. Azonban azt se feledjük, hogy a szezon második felére nagyon belejött, így ez sem elérhetetlen cél.

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu

Fotó: nj.com