Senior Bowl: bemutatkozik Chad Kelly (QB)

chad_kelly.jpgAz Ole Miss irányítója ott lesz a Senior Bowlon, de nem játszik. Kelly továbbra is a keresztszalag sérüléséből lábadozik, amit a szezon vége felé szedett össze. Az interjút a BigBlueView nevű oldalon közölték.

- Mivel tudsz szolgálni egy NFL csapat számára?

- Egy nagyszerű vezetőt és irányítót tudok ajánlani, aki hajlandó bármit megtenni a győzelemért, legyen szó a pályán nyújtott teljesítményről vagy akár egy taktikai tábla felmutatásáról.

- Még mindig abból a keresztszalag sérülésből lábadozol, amit a 9. játékhéten szenvedtél el a fősikolai bajnokságban, és nem veszel részt ezen a meccsen (Senior Bowl). Miben fog téged segíteni így ez a hét?

- Megismerek pár srácot, akik később akár a csapattársaim is lehetnek. Valamint részt veszek az összes irányítóknak szánt gyűlésen, és legalább annyi kérdést teszek fel én is, mint azok, akik játszanak.

- A dél-keleti konferenciában (SEC) játszottál, ahol minden héten nagy meccsek vannak. Hogy kezeled a nyomást a jó ellenfelek esetében?

- Elsősorban mély levegőt kell venned, le kell higgadnod, mert a pulzusod az egekbe szökhet. Mindenki téged fog figyelni, ha valami rossz történik, szóval nyugodtnak kell lenned. Fókuszálnod kell és arra koncentrálni, ami a pályán történik.

- Hogy áll a sérülésed?

- Próbálok csak arra gondolni, hogy újra játékban lehessek, amit annyira szeretek. Nagyjából még 2 hónap. A Pro Day-re visszatérek.

- Ha valaki olyannak kéne elmagyaráznod a játékstílusod, aki még nem látott téged játszani, hogyan tennéd azt meg?

- Nagyszerű dobókarral és vezetői képességekkel rendelkezem. Nem félek belemenni egy ütközésbe sem, hogy extra yardokat szerezzek vele.

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu

Címkék: newyorkgiants