Panthers Mock Draft 1.0

"A nyolcadik helyen, a 2017-es NFL Drafton, a Carolina Panthers kiválasztotta ...

"Azt, hogy kit jelentenek be Philadelphia-ban április 27-én, még mindenki csak találgatja és a mock draft-ok száma végtelen. Az első áttekintés hat elemzést tartalmaz a nyolcadik helyen.

Ennek a mock draft-nak van egy jellegzetes íze a running back-ek, Leonard Fournette és Dalvin Cook miatt, aki a két legnagyobb név a Panthers korai mock-draft-jában.

Mind a hat elemzés során Fournette volt az első running back, aki lekerült a tábláról. A két elemzésben, ahol a Carolina kiválasztotta Cook-ot, Fournette-et a Jets választotta ki a hetedik helyen.

De egyes elemzők úgy vélik, a csapatnak más igényei vannak. Az egyik esetben az offensive tackle Cam Robinson (Alabama) lett jelölve, mint lehetőség. Lance Zierlein jóslata szerint a Panthers Robinson-t választja ki, aki az egyetlen támadó falember az első nyolcban mindegyik elemzésben.

Dane Brugler szerint a Stanford defensive end-jét, Salamon Thomas-t választja a Panthers - ő az egyetlen defensive játékos ezekben az elemzésekben a Panthers választásai között. Thomas harmadik defensive falemberként került le a tábláról Myles Garrett (Texas A&M) és Jonathan Allen (Alabama) után. 

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu