A Green Bay Packers cornerbackje az elküldését is lazán kezelte

Sam Shields cornerback a mai naptól már nem a Green Bay Packers játékosa. A hírről elsőként az NFL Network mindentudója Ian Rapoport számolt be elsőként majd a játékos a saját Instagram oldalán megerősítette az elküldését.

A védő hét éven keresztül volt a csapat játékosa és még egy év hátra volt a három éves aláírt szerződéséből. A saját képéhez hozzáfűzött hashtagekből azonban arra lehet következtetni, hogy nem csak a Packers-es hanem az egész profi pályafutása véget ért a mai napon.

A jelenleg 29 éves Shields a tavalyi szezon első, Jaguars elleni alapszakasz mérkőzésen agyrázkódást szenvedett és kihagyta a szezon hátralevő részét.

Mike McCarthy vezetőedző az egyik postseason interjújában elárulta, hogy Shields még mindig nem teljesítette az agyrázkódás esetén előírt protokollt. Ez értelemszerűen nem jelent sok jót ráadásul a védőnek kilenc hónap alatt ez már a második agyrázkódása volt.

A két agyrázkódás miatt és a szinte egész éves kihagyás után nem volt meglepő, hogy a Packers hét év után megvált a játékosától. Az elküldésével 9 millió dollárt szabadítanak fel a fizetési sapkából és "csak" 3.125 millió dollár halott összeg marad utána.

No more freezing weather!

nfl.com, Fotó: twitter.com