Egy kicsi mozgás mindenkinek kell......

nfl-scouting-combine.jpg

Jó szokásomnak megfelelően meló után „kapcsolgattam” a kedvenc web oldalaim között, és leragadtam a kicsit az NFL.com-nál, hátha van valami izgalmas az amerikai foci világában. Sajnos most egy cseppet lecsendesültek a játékos piaci dolgok, mivel minden csapatvezető Indianapolisba utazott, hogy megsasolja az idei újoncokat a combine-on.

Úgy döntöttem, hogy csatlakozom hozzájuk, és magam is meglesem mit tudnak az ifjú titánok. Szerencsére az NFL hivatalos oldala élőben közvetíti az egész rendezvényt, így nem kellett végig nyálaznom a stream oldalakat egy megbízható linkért J

Elkezdtem nézni a dolgot, és első blikkre erre emlékeztet a látvány:

 (HD-ban jobban mutatnának a lányok :D)

 

Rohadtul nem értem mit esznek ezen az nézők. Az egész olyan mintha fognánk egy több millió forint értékű közvetítő felszerelést, és élőben adnák bármelyik csapatsportág ifi edzését! Futkároznak a srácok az üres stadionban, végzik a pozíciójuknak megfelelő gyakorlatokat, amikből laikusként sok minden nem szűrhető le.

Az NFL-es stábon nem múlik semmi, mindent bevetnek, hogy nézhető legyen a dolog: két fő draft okoska (Mike Mayock és Daniel Jeremiah) elemez, jósol, csapatokhoz párosítja az újoncokat; a pálya széli riporterek meg-megszólaltatják a játékosokat, az üresjáratokban archív felvételekkel (Tom Brady, Antonio Brown, stb.)bombázzák a népet  (amikor épp elfogytak a reklámok), de ettől még baromira unalmas az egész. Ráadásul a Lucas Oil stadion a maga 70000 üres székével is lenyomja az élvezeti értéket.

Aki szeretne a szombati vagy vasárnapi ebéd után egy jót horpasztani, azoknak nagyon ajánlom az NFL Combine-t, garantált feszültségmentes kikapcsolódást nyújt az egész családnak!

Forrás:Kép: steelersdepot.com,Video: youtube.com