Elkapóra vadászik a Patriots, a Saints visszautasította az elsőkörös Draft picket

A New England Patriots meg akarja erősíteni az elkapósorát és az egyik célpontjuk a New Orleans Saints wide receivere Brandin Cooks. A hírek szerint már meg is keresték a Saints-t de a csapat vezetősége visszautasította a címvédő ajánlatát.

A hírek szerint a Pats felajánlotta az idei elsőkörös pickjét (egyes hírek szerint más pickek is voltak a csomagban) de a Saints nem találta elegendőnek az első kör utolsó választását.

Nem a Patriots az egyetlen az érdeklődő, a hírek szerint a Philadelphia Eagles és a Tennessee Titans is szívesen a soraiban látná az elkapót. Valószínűleg a két csapat jelentkezésére várnak New Orleans-ban mert előbbi a 14., utóbbi a 18. választási helyet birtokolják.

Cooks nagyon jó választás lenne bármelyik csapat számára mert két éve 1.138, tavaly pedig 1.173 elkapott yardot szerzett. Ráadásul most lép újonc szerződésének utolsó évébe így csak 2.66 millió dollárt foglal el a fizetési sapkából.

Emellett elsőkörös választott révén lehetőség van az ötödik éves opció lehívására is így gyakorlatilag kétéves szerződése van az elkapónak. Az ötödik év körülbelül 8-9 millió dollárba kerülne a csapatának.

A Patriots-t emellett összehozták a New York Jets-et a héten elhagyó Brandon Marshall-al is. Marshall szabadügynök így bárkivel tárgyalhat de nem jelentene hosszútávú megoldást és az idei szezonban biztosan többe kerülne mint Cooks.

nfl.com, Fotó: theadvocate.com