Myles Garrett esélyt sem ad rá, hogy más legyen az idei 1/1-es választott

Indianapolisban az NFL Scouting Combine-on ma a védelem következett és a legnagyobb érdeklődés természetesen Myles Garrett teljesítményét övezte.

Garrett eddig is az idei Draft 1/1-es pickjének potenciális várományosának számított és a mai teljesítményével rácáfolt az összes kétkedőre. Eddig is tudták, hogy egy szörnyeteg de ezt ma be is bizonyította.

A Texas A&M defensive endjének a maga 123 kilogrammjával 4.64 másodpercre volt szüksége a 40 yard teljesítéséhez. Már ekkor is azt mondták, hogy egyenes út vezet az 1/1-hez.

Garrett súlypontemelkedése 104 centiméter volt ami az utóbbi évtized egyik legjobb eredménye (a védőfalemberek között). 2006 óta a második legjobb eredménye.

Emellett még a fekvenyomópadon sem tétlenkedett és 33 alkalommal kinyomta a 102 kilót.

A Combine-on mindig lehet alakítani a játékosok Draft értékén de Garrett a mai teljesítménye után már biztosan 1/1-es választott lesz. Igazából csak az a kérdés, hogy ki fogja kiválasztani.

Egy korábbi videóüzenetből kiderült, hogy a védő a Cowboys-nál szeretne játszani de jelenleg elképzelhetetlen, hogy valóra válik az álma.

A Browns-é az 1/1-es pick és a mai teljesítmény után valószínűleg nem szívesen válnának meg ettől a játékostól. Persze a jó Combine még jobban megnövelte Garrett értékét ami az esetleges trade értékét is megemelte.

Kis adalék Garrett méreteiről: magasabb Julio Jones, nehezebb mint Rob Gronkowski, robbanékonyabb mint Devonta Freeman és gyorsabb mint Jarvis Landry.

nfl.com, Fotó: twitter.com, draftwire.usatoday.com