Marshawn Lynch a Raiders játékosaként térhet vissza az NFL-be

Természetesen még mindig rengeteg a kérdőjel és ez inkább csak pletyka de elképzelhető, hogy Marshawn Lynch. egy évnyi nyugdíj után visszatér az NFL-be.

A jelenleg 30 éves Lynch ráadásul nem csak az NFL-be térhetne vissza hanem hazatérhetne. A hírek szerint pont a Raiders érdeklődik az oaklandi születésű Beast Mode iránt.

Az NFL Network mindentudója Ian Rapoport lehozta, hogy az Oakland Raiders potenciális megoldásként tekint "Beast Mode"-ra. Megszerezniük azonban a visszavonulása ellenére sem lesz egyszerű feladat.

Lynch játékjogát jelenleg a Seattle Seahawks birtokolja így csak egy tradeel tudják megszerezni. Rapoport beszámolója szerint azonban a Raiders vezetősége még nem kereste meg a Seahawks-t.

Emellett pedig ami még fontosabb, hogy maga Lynch nem mondta, hogy vissza akarna térni a pályára. Utoljára tavaly januárban, egy Carolina Panthers ellen elvesztett playoff mérkőzésen lépett pályára. A találkozón hatszor futott és 20 yardot szerzett amivel egy sérülésekkel teli szezont zárt le.

Lynch megszerzése tehát inkább csak pletyka mintsem reális opció a Raiders számára. Ráadásul ha elköltöznek Las Vegas-ba akkor a város adta előnyt is elvesztik.

Running backet pedig szereznie kell a Raiders-nek mert korábbi kezdő futójuk Latavius Murray aláírt a Minnesota Vikings csapatával. Lynch-el szemben sokkal reálisabbnak tűnik Adrian Peterson megszerzése.

nfl.com, Fotó: pick6artwork.com, twitter.com