Johnny Manziel New Orleans-ban folytathatja

Johnny Manziel az utóbbi években igen komoly munkát fektetett abba, hogy végleg tönkretegye a pályafutását de a hírek szerint mégis megkaphatja a második esélyét. Ráadásul a New Orleans Saints vezetőedzője érdeklődik iránta.

Az NFL Network mindentudója, Ian Rapoport lehozta, hogy Sean Payton vezetőedző pár hete együtt reggelizett a korábbi elsőkörös Draft választottal és a téma az irányító visszatérése volt. Persze mindenek előtt ki kell mosdatni Manziel-t a jelenleg ellene folyó vizsgálatokból.

Manziel-t eltiltották mert megsértette a liga magatartási politikáját. Ez valószínűleg a liga legegyszerűbb vizsgálata volt hiszen még nyomozni sem kellett az ügyben mert szinte minden héten kikerült egy videó amiben Manziel különböző módokon blamálta magát.

Egy éve még elképzelhetetlenek tűnt, hogy Manziel még valaha pályára fog lépni az NFL-ben. A mostani beszámoló sem több mint pletyka és még sok mindennek össze kell állnia ahhoz, hogy Manziel Saints mezben a padon ücsöröghessen.

A Saints jelenlegi rosterén Luke McCown és Garrett Grayson szerepel tartalékként így egyiküket le kellene győznie Manziel-nek, hogy bekerülhessen az 53 fős keretbe. Persze első körben a ligának engedélyeznie kell a visszatérését illetve ha ez összejön akkor még le kell töltenie az eltiltását is.

nfl.com, Fotó: inquisitr.com