A Titans elküldte a cornerbackjét aki ikertestvére mellett a Patriotsnál folytathatja

A Tennessee Titans tegnap nyolc év után megvált cornerbackjétől Jason McCourty-tól. A jelenleg 29 éves védőt a 2009-es Draft hatodik körében választotta ki a Titans és a csapat kezdő cornerbackje volt.

A Nashvilleben eltöltött évek alatt 505 tacklet, 1 sacket, 13 interceptiont, 6 kierőszakolt fumblet szerzett és 73 levédekezett passz fűződik a nevéhez.

McCourty elküldésének anyagi okai vannak és a hírek szerint a cut előtt még megpróbálták átalakítani a játékos szerződését. A védő ötéves, 43 millió dolláros szerződést írt alá 2012-ben. A felépítése szerint 7 millió dollárt foglalt el az idei fizetési sapkából de egyetlen cent nélkül a teljes összeg felszabadul az elküldésével.

A cornerback elküldése után természetesen egyből beindult a pletykaáradat. Sokak véleménye szerint a New England Patriots lehet a következő csapata és ez a megoldás igen kézenfekvőnek tűnik.

A Pats már korábban is megpróbálta tradelni a játékost és az idei offseasonban már több cornerbacket is összehoztak a csapattal. A jelöltek között volt például Richard Sherman és Darrelle Revis is.

McCourty-t most szabadügynökként "ingyen" megszerezheti a Patriots ráadásul ikertestvére Devin McCourty a Patriots kezdő safetyje. Megvan a személyes kötődés, illeszkedik a defensebe így valóban kézenfekvő döntésnek tűnik.

Ha szerződtetik akkor McCourty testvérpárral léphetne pályára a secondary. Nem Ők lennének a Pats egyetlen testvérpárosa ugyanis Rob Gronkows öccse Glenn is a csapatot erősíti.

nfl.com, Fotó: twitter.com