A Seahawks vezetősége fontolgatja, hogy Colin Kaepernick vagy Robert Griffin III legyen a tartalékirányító

A hírek szerint a Seattle Seahawks "veterán" irányítót szerződtetne Russell Wilson tartalékának. Erről a csapat vezetőedzője Pete Carroll beszélt a 710 ESPN Seattle mai adásában és elárulta, hogy Colin Kaepernick-et és Robert Griffin III-t is figyelembe vették.

"Mindenkit figyelünk. Tényleg. Mindig nyomon követjük a történéseket mert van egy kis roster és fizetési sapka problémánk így mindig megfelelő módon kezeljük a problémákat. De, hogy őszinte legyek mindegyik játékost megfigyeljük." - nyilatkozta Carroll.

A Seahawks jelenlegi rosterén csak draftolatlan irányítók szerepelnek Wilson mögött, Trevone Boykin, Jake Heaps és Skyler Howard személyében. Wilson az eddigi ötéves pályafutása során még egyetlen mérkőzést sem hagyott ki de a tavalyi szezonban alaposan megnyomorgatták a gyenge támadófal mögött.

A döntéssel nem kell kapkodniuk mert a két említett játékos iránt finoman szólva sem tolonganak a csapatok. A korábbi Top pick RG3-től márciusban zsinórban második évben is megvált a csapata. A tavalyi szezon nagy részét kihagyta sérülés miatt és amikor pályára került sem teljesített túlságosan jól.

Kaepernick sem áll túl jól a gyengén sikerült utolsó két szezonja miatt. Helyzetén nem javít a tavalyi "Hinmusz elleni tiltakozási kampánya" sem mert a vezetők nem szeretik az olyan játékosokat amikre túlságosan nagy médiafigyelem irányul.

nfl.com, Fotó: twitter.com