Trevor Siemian kezd a Broncos első előszezon mérkőzésén

Denverben a helyzet nem változott és igazából még mindig nem tudják egyértelműen eldönteni, hogy ki legyen a csapat kezdőirányítója. Új edzői stáb érkezett az offseasonban de a Gary Kubiak gárdához hasonlóan Vance Joseph-ék sem tudják eldönteni, hogy ki legyen a kezdő QB.

Egyelőre csak annyi biztos, hogy az irányítók megosztoznak majd az első két előszezon mérkőzésen. Trevor Siemian kezd péntek hajnalban a Chicago Bears, Paxton Lynch pedig a jövő heti San Francisco 49ers elleni előszezon mérkőzésen.

Ezt maga Joseph jelentette be a tegnapi nyilatkozatában. Az, hogy három nap múlva Siemian kezd az nem meglepő, mert az edzőtáborból kiszivárgó információk szerint eddig a hetedik körös draft pick simán veri a tavalyi elsőkörös választottat.

"Látszott, hogy Lynch több játék során is küszködött. Trevor Siemian bejött, egy play action majd az endzoneba passzolt, touchdown. A következő játék, play action ami szintén TD lett volna, ha Jeff Heuerman tight end nem ejti el a labdát az endzoneban. Siemian sokkal jobbnak tűnik." - James Palmer NFL szakértő írta a Broncos edzése után.

A beszámolók szerint meg fog ismétlődni a tavalyi szezon és Lynch Siemian tartaléka lesz idén is. Ezt persze most még nem lehet biztosan kijelenteni, hiszen egy hónap még mindig elválaszt minket az alapszakasz kezdetétől.

nfl.com, Fotó: profootballtalk.nbcsports.com