A Saints két szezon után elküldte a 36 millióért szerződtetett tight endjét

A New Orleans Saints ma bejelentette, hogy megválik a két éve szerződtetett tight endjétől Coby Fleener-től. Az Indianapolis Colts-től érkező játékos 2016-ban ötéves, 36 millió dolláros szerződést kötött a Szentekkel.

A szerződésének felépítése szerint 8 millió dollárt foglal el az idei, 9 és 9.1 milliót a jövő évi fizetési sapkákból. Ha a mai napon elküldik akkor 8.2 millió dollár halott összeg maradna utána így 200 ezer "mínusszal" zárnának így biztosan június 1. utáni megjelöléssel válnak meg tőle.

A helyzet így sem sokkal jobb ugyanis még így is 5 millió dollár halott összeg áll szemben a 3 millió felszabadított hellyel szemben. Az utolsó két szezonban összesen azonban már csak 3.2 millió halott összeg marad utána.

Az elküldése a játékost sem lephette meg ugyanis teljesítménye messze elmaradt a várttól. 631 és 295 elkapott yardot szerzett a New Orleans-ban eltöltött két szezonja alatt. Josh Hill és Michael Hoomanawanui is több játékidőt kapott és agyrázkódás miatt idejekorán véget ért a tavalyi szezonja.

bleacherreport.com, Fotó: twitter.com