DeShone Kizer a Packers vezetőedzőjének véleménye szerint idén elsőkörös választott lett volna

Mike McCarthy véleménye szerint új tartalékirányítója elsőkörös választott lett volna az idei Drafton. DeShone Kizer március közepén a Damarious Randall trade keretében költözött Green Bay-be és a Packers vezetőedzője a jelek szerint elégedett az új tartalékirányítójával.

Kizer januárban volt csak 22 éves és idő előtt elhagyta a Notre Dame csapatát, hogy jelentkezzen a tavalyi Draftra. A második kör közepén választotta ki a Cleveland Browns de elég bust szagú újonc szezont futott. A gyenge bemutatkozó évében persze benne van az edzői stáb és a gyenge csapat is de a 11-22-es TD-Int arány magáért beszél.

"Az én meglátásom szerint ha az idei szezonban jelentkezett volna akkor az első 4 választott közé tartozott volna, vagy az első 5 közé." - nyilatkozta McCarthy.

Kizer tavaly kezdő volt de új állomáshelyén legfeljebb az elsőszámú tartalék posztja elérhető a számára (hacsak Aaron Rodgers nem sérül meg idén is). A posztért Brett Hundley-t kell legyőzni ami az irányító tavalyi szezonját elnézve nem lesz nehéz feladat. Hundley még nála is gyengébb szezont futott, 11 mérkőzésen, 1.853 yardot passzolt és 9-13-as TD-Int mutatóval zárt.

nfl.com, Fotó: dailysnark.com