Brandon Marshall a Seattle Seahawks-nál folytatja

Csapatot talált magának Brandon Marshall. A jelenleg 34 éves elkapó tegnap bejelentette, hogy egyéves szerződést kötött a Seattle Seahawks csapatával. Az anyagi részletekről nincs hivatalos információ, egyes források 2 millió dollárt emlegetnek.

A 13. szezonját kezdő elkapó így csatlakozik a csapat kezdő elkapója mögötti rotációba. Doug Baldwin és Tyler Lockett a Seahawks kezdője míg Marshall-nak elsődlegesen a Jaron Brown, Tanner McEvoy párossal kell megküzdeni a minél több játéklehetőségért.

Marshall nem lesz elsőszámú elkapó és elsődlegesen nem a yardok gyűjtéséért hanem Jimmy Graham távozása miatt szerződtették. A tight end távozásával elvesztették az egyik magas end zonebéli célpontjukat akit az elkapóval pótolhatnak.

Az elkapó a pályafutása során a Denver Broncos, a Miami Dolphins, a Chicago Bears, a New York Jets és a New York Giants játékosa volt. 2015-ben az első Jets-es szezonjában 1.502 elkapott yardot szerzett majd egy gyengén sikerült szezon után megváltak tőle.

A tavalyi offseasonban csatlakozott a városi riválishoz de a kékeknél töltött éve pályafutása legrosszabb szezonja volt. Sérülés miatt csak 5 mérkőzésen tudott pályára lépni és 154 elkapott yarddal zárt. A sérülés és a kora miatt csak kiegészítőszerepre számíthat az új csapatánál is.

nfl.com, Fotó: