A Browns Top helyen választott támadófal emberrel erősítette meg a keretét

Greg Robinson esélyt kapott rá, hogy megmentse az NFL karrierjét. A Cleveland Browns tegnap bejelentette, hogy szerződtette a St. Louis/Los Angeles Rams és a Detroit Lions korábbi bal oldali offensive tacklejét. A szerződtetéssel párhuzamosan elküldték Rod Johnson támadófalembert.

Robinson-t a 2014-es Draft második helyén választotta ki a Rams de hatalmas bust lett belőle. Első pillanattól kezdő volt a csapatában de ezt nem teljesítményének köszönhette. Végül három gyengén sikerült év után megváltak tőle, egy hatodik körös választásért elcserélték a Detroit Lions-al.

A Lions kezdő offensive tacklejének, Taylor Decker-nek a sérülése miatt szerződtette. Új csapatánál 6 mérkőzés jutott neki és bokasérüléssel fejezte be a tavalyi szezont. Végül novemberben megköszönték a szolgálatait.

Robinson a Browns-tól megkapta az utolsó esélyét de ehhez jobban kell teljesítenie mind a futás, mind a passzjáték támogatásában. Joe Thomas visszavonulása után hatalma űr keletkezett a fal bal szélén, ezt biztosan nem fogja megoldani Robinson, de Donald Stephenson két mérkőzéses eltiltása miatt bebizonyíthatja, hogy szükség lehet rá.

nfl.com, Fotó: twitter.com