Mi a helyzet Earl Thomas-al?

dhdovcyu8aiuprn.jpg

A Seattle Seahawks védelme hatalmas változásokon esett át az idei szezonban. Michael Bennett defensive endet eltradelték a Philadelphia Eagles-el majd elküldték a liga egyik legjobb cornerbackjét Richard Sherman-t. Ezután biztosan nem hiányzott nekik, hogy Kam Chancellor bejelentse a visszavonulását mivel a másik kezdő safety jövője is igencsak kérdéses.

Earl Thomas nem akar visszavonulni csak egy új szerződést akar magának. A hatszoros Pro Bowl-er védő idén lép négyéves, 40 millió dolláros szerződésének utolsó évébe és a jelek szerint egy hosszútávú szerződés nélkül nem akar nekivágni az idei szezonnak.

A safety, hogy nyomatékosítsa a szerződésigényét a sokak által alkalmazott holdout mellett döntött. Nem jelent meg csapat önkéntes offseason edzésein de egyes hírek szerint az edzőtábor kezdetekor visszatér a csapatához. A Seattle Times értesülése szerint Thomas Eric Berry szerződéséhez hasonló kontraktust akar magának. A Kansas City Chiefs safetyjének szerződése évente átlagosan 13 milliót hoz a védő számára.

Thomas-t a 2010-es Draft első körében választotta ki a Seahawks és egész pályafutása során a csapat játékosa volt. A két évvel ezelőtti szezonja sérülés miatt ért véget de újult erővel tért vissza a tavalyi szezonban és a Pro Football Focus posztjának 9. legjobb játékosaként rangsorolta.

profootballrumors.com, Fotó: