A Bills elküldheti az elsőkörös választottját

Shaq Lawson-t a két évvel ezelőtti Draft első körében választotta ki a Buffalo Bills csapata de a teljesítménye messze elmaradt a várttól. A gyenge teljesítménye és a sérülései miatt elképzelhető, hogy az alapszakasz kezdetekor már nem szerepel majd a Bills rosterén.

A 24 éves defensive end az eddigi két szezonjában csak 21 mérkőzésen tudott pályára lépni, összesen 46 tacklet, 6 sacket, 2 kierőszakolt fumblet szerzett és 3 passzt védekezett le. A Pro Football Focus a 83. edge rusherként rangsorolta tavaly.

Lawson az utolsó Clemson-os szezonjában 12.5 sacket és 24.5 tacklet szerzett így nagy reményeket fűztek hozzá. A sérülések azonban nem kerülték el, az újonc szezonjában váll míg tavaly térdsérülés miatt idejekorán véget ért a szezonja.

Az idei offseason edzéseken a tavaly elszenvedett térdsérülése miatt csak limitált edzésmunkát tudott végezni. Jelenleg azért is küzdenie kell, hogy helyet kapjon a csapat 53-as rosterén. Egyáltalán nincs kizárva, hogy a következő hónapokban elküldik vagy megpróbálják eltradelni de az eddigi karrierje után nincs nagy Draft értéke.

nfl.com, Fotó: clutchpoints.com