Négy vagy öt csapat kereste fel DeMarco Murray-t de még mindig szabadügynök

dhre3swx0aaykk9.jpg

DeMarco Murray a 2014-es szezonban a Dallas Cowboys játékosként a legtöbb futott yardot és a legtöbb futott touchdownt szerezte a ligában, megválasztották az Év legjobb támadójátékosának majd az egyik legkapósabb szabadügynök volt de a márciusi elküldése óta nem sikerül csapatot találnia.

A legsikeresebb szezonja után csatlakozott a Philadelphia Eagles-hez de a Chip Kelly dirigálta támadóegységben nem sok sikert ért el. Egyetlen szezon csatlakozott a Tennessee Titans-hez ahol jól teljesített a bemutatkozó szezonjában.

Tavaly azonban alaposan visszaesett a teljesítménye és a Titans márciusban megvált tőle. Az elküldése óta találkozott a Detroit Lions, a Seattle Seahawks, a Miami Dolphins vezetőségével is és elutasította a New Orleans Saints edzés meghívását. A Szentek végül a Ravens korábbi játékosa Terrance West mellett döntöttek.

Az offseasonbéli eddig mellőzés és a tavalyi gyenge szezonja után a kezdő posztot elfelejtheti, jelenleg legfeljebb egy második számú running back poszt elérhető a számára. Persze azt nem lehet tudni, hogy melyik gárda mezében léphetne pályára idén de az eddigiek után egy futó sérülése szükségeltetik a szerződtetéséhez.

profootballrumors.com, Fotó: twitter.com