Demarcus Lawrence és Ezekial Ansah franchise taggel játszhatja végig a szezont

Holnap este lejár a határidő és ha nem sikerül egyezségre jutni a korábban franchise tagelt játékosokkal akkor egy igen jól fizető, de egyéves szerződéssel kell végig játszaniuk a szezont. A hírek szerint a Dallas Cowboys és a Detroit Lions defensive endje sem fogja megkapni a várt hosszútávú szerződését.

Demarcus Lawrence és Ezekial Ansah is defensive end poszton játszik így a rájuk vonatkozó tag alapján 17.143 millió dollárt fognak keresni az idei szezonban.

Lawrence 14.5 sacket szerzett a tavalyi szezonban amivel a második helyen zárt ebben a mutatóban. Az első hét fordulóban 10.5 sacket zárt és akkor még az Év legjobb védője cím fő várományosának számított. A korábbi hírek szerint olyan szerződést akar magának mint amilyet Olivier Vernon kötött a Giants-el két évvel ezelőtt. Vernon évente átlagosan 17 millió dollárt keres.

Ansah a liga legjobb pass rusherei közé tartozott a tavalyi szezonban. 12 sacket, 44 tacklet, 1 kierőszakolt fumblet szerzett tavaly. A szezon második felében indult be igazán, 8 sacket szerzett a hajrában igaz ebből hatot két egymást követő mérkőzésen szerzett.

A tavalyi remek szezon előtt mindketten gyengén teljesítettek a 2016-os alapszakaszban. A vezetők emiatt (és pár ugyancsak gyengébb korábbi szezon miatt) valószínűleg nem mernek belevágni egy hosszútávú szerződésbe így mindkét játékosnak jól kell teljesíteni idén is ha meg akarják kapni a várt szerződéseiket.

nfl.com, Fotó: twitter.com