Le’Veon Bell a mai napon a legjobban fizetett running back lesz

Elérkezett a franchise tages játékosok határideje így akivel nem sikerült hosszútávú szerződést kötni az egyéves szerződéssel játssza végig az idei szezont. A hírek szerint a Los Angeles Rams safetyje Lamarcus Joyner, a Dallas Cowboys és a Detroit Lions defensive endje Demarcus Lawrence és Ezekial Ansah nem kapja meg a várt szerződést.

Másfelől Le’Veon Bell idén végre révbe érhet miután sorozatban a második évben franchise taget kapott a Steelers vezetőségétől. A hírek szerint közeledtek a felek álláspontjai így Bell a liga legjobban fizetett játékosa lehet vagy inkább lesz.

Bell még nem írta alá a rárakott taget amivel 14.5 millió dollárt keresne az idei szezonban. Ha mégsem tudnának megegyezni ma estig akkor nagy valószínűség távozni fog jövőre. Egy sorozatban kiosztott harmadik tag 20 millió dollárt jelentene a 2019-es szezonban.

Bell a beszámolók szerint olyan szerződést akar magának mint amilyet csapattársa Antonio Brown írt alá korábban. Az elkapó szerződése évente átlagosan 17 millió dollárt hoz neki. Ezt az összeget célozta meg Bell is de ezt azért nem fogj megkapni.

Jelenleg az Atlanta Falcons running backje Devonta Freeman keres a legjobban a futók között. A szerződése évente átlagosan 8.25 millió dollárt tartalmaz így Bell nagyságrendileg a jelenlegi rekorder keresetének duplájával lehet az új rekorder.

profootballrumors.com, Fotó: twitter.com