A Ravens kifizeti az elsőkörös bust elkapó bónuszát

breshad-perriman.jpg

A hírek szerint a Baltimore Ravens kifizeti Breshad Perriman kerettagsági bónuszát. Az elkapót a 2015 Draft első körében választotta ki a Baltimore-i alakulat de az eddig pályafutása alatt csalódást okozott és eddig nem tudta bebizonyítani, hogy megérte a magas kiválasztását.

A Ravens szombaton 649 ezer dollárt utal majd az elkapó számlájára. Ezt pedig nem tennék meg ha nem számolnának vele de azért ez sok pénz egy olyan játékosnak akinek nincs biztos helye a végső 53 fős keretben. Michael Crabtree, John Brown, és Willie Snead a Ravens legjobb elkapói így Perriman számára jelenleg a negyedik poszt elérhető.

A gyenge teljesítményében nagy szerepet játszottak a sérülések is. Idén lép négyéves, 8.7 millió dolláros szerződésének utolsó évébe de most először teljesítheti a teljes edzőtábort. Újonc szezonját teljes egészében ki kellett hagynia és a tavalyi szezonban is csak 11 mérkőzés lépett pályára.

2016-ban 33 elkapásból 499 yardot és 3 touchdownt szerzett de tavaly csak 10 elkapással és 77 elkapott yarddal zárt (0 TD). Első lépésként be kell kerülnie a végső 53 fős keretbe amihez Quincy Adeboyejo-val, Chris Moore-al, DeVier Posey-val, Darren Waller-el és a Drafton kiválasztott Jaleel Scott, Jordan Lasley párossal kell versenybe szállnia.

profootballrumors.com, Fotó: