A Chiefs és a Raiders is edzésre hívta a szabadügynök elkapót és cornerbacket

Jövő héten kezdődnek az edzőtáborok így a csapatok még megpróbálják megerősíteni a hiányposztjaikat. Egy szabadügynök elkapó és cornerback is igen elfoglalt lesz a következő napokban mert több csapat is edzésre hívta Őket.

A Pittsburgh Steelers korábbi wide receivere Eli Rogers iránt a Kansas City Chiefs, a Cleveland Browns és az Oakland Raiders érdeklődik. Hétfőn Kansasbe, kedden Clevelandbe majd szerdán Oaklandbe utazik. Persze ha időközben elfogad egy ajánlatot akkor véget ér a "túra".

Rogers-nek a Jacksonville Jaguars elleni mérkőzésen szakadt el a keresztszalag a térdében. Sérülés miatt az újonc szezonját is ki kellett hagynia így csak két szezont játszott végig az NFL-ben. 66 elkapásból 743 elkapott yardot és 4 touchdownt szerzett.

A Washington Redskins korábbi cornerbackje Bashaud Breeland ma és holnap a Raidersnél edz majd kedden elutazik Kansasbe. A védő idén már aláírt a Carolina Panthers csapatával de egy nyaraláson összeszedett nem-futball sérülés miatt nem ment át a fizikai felmérőn.

Májusban ellátogatott az Indianapolis Colts és az Arizona Cardinals csapatához is de mindkét helyről ajánlat nélkül távozott. Breeland-et a 2014-es Draft második körében választották ki és eddig pályafutása során 270 tacklet, 1 sacket, 8 interceptiont és 7 kierőszakolt fumblet szerzett.

nfl.com, Fotó: twitter.com