Térdsérülést szenvedett a Panthers offensive tackleje

A jobb tackle Daryl Williams azt mondta, hogy soha nem tapasztalt még akkora fájdalmat, mint amikor megsérült a jobb térde a szombat reggeli edzésen, de miután visszatért Charlotte-ba a további vizsgálatokra, mindennek ellenére már sokkal jobb volt a hangulata.

"Daryl Williams-nek kificamodott a jobb térdkalácsa és elszkadtak a térdszalagok a térdében a ma reggeli edzésen." nyilatkozta Ryan Vermillion. "Elkezdjük a rehabilitáció korai szakaszát, de jelenleg nem tudjuk megmondani, mikor térhet vissza."

Williams az edzés közepe felé szenvedett sérülést, amikor felkészült arra, hogy megcsináljon egy blokkot, a földre zuhant és kiabált fájdalmában. Miután a trénerek megvizsgálták és a csapattársai megvigasztalták, Williams-et kiskocsival vitték le a pályáról.

"Csak arra emlékszem, hogy a lábam letapadt és kicsavarodott." mondta Williams egy telefonbeszélgetés során, hozzátéve, hogy "soha nem tapasztalt" ekkora fájdalmat az életében. "Jobban érzem magam, mint amikor megtörtént és határozottan jobb a kedvem. Istennek van egy terve, és rosszabbul is alakulhatott volna."

Az edzés után a vezetőedző Ron Rivera elmondta, hogy Taylor Moton, a 2017-es második körös választás lehet a következő játékos a poszton, ha Williams az oldalvonal mellé kényszerül. Moton megmutatta már, hogy képes lesz helyettesíteni Williams-et, second-team All-Pro választás volt a tavalyi szezonban. Moton emellett kifejezte szívből jövő aggodalmát Williams felé, amit a többi csapattársa is megtett és ez olyasmi, ami segíteni fogja őt, amikor elkezdi a rehabilitációt.

"Sokat jelent." mondta Williams. "Mindenki a csapatból odajött hozzám és azt mondta nekem, imádkoznak értem és szeretnék, hogy rendben legyek. Sokat jelent, hogy megmutatták, törődnek velem. Határozottan tudom, hogy mire van szükség. Keményen fogok dolgozni és megteszem, amit tudok, a legjobbat fogom nyújtani."

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu