A Panthers kiadta a nem hivatalos depth chart-ot

A Panthers kiadta az első "nem hivatalos" depth chart-ot a csütörtöki, Buffalo Bills elleni első előszezon meccs előtt. Figyelembe véve, hogy a depth chart nagyon sokat változik még, ahogy az előszezon folytatódik, itt vannak a legfontosabb érdekességek:

- Amini Silatolu szerepel a kezdő baloldali guard poszton - nem meglepő, tekintve hogy a táborban ő volt az első számú játékos a poszton. Jeremiah Sirles az első számú tartalék mindkét guard és a right tackle poszton Taylor Moton után, aki most Daryl Williams térdsérülése miatt kezdő. A draftolatlan újonc Brendan Mahon jól teljesít a táborban és a harmadik számú left guard a depth chart-on.

- Az elkapók két oszlopba vannak rendezve, amely túlzottan leegyszerűsíti ezeket a szerepeket. Az első pár Devin Funchess és Torrey Smith, majd Jarius Wright és az első körös draft választás, DJ Moore következik, végül pedig pedig Damiere Byrd és Curtis Samuel.

- Cam Newton mögött az irányítók rangsora: Garrett Gilbert, Taylor Heinicke és Kyle Allen.

- A rookie defensive end Marquis Haynes lenyűgöző teljesítményt nyújtott és a jobb oldali defensive end, Mario Addison mögött szerepel. Daeshon Hall, aki egy sérülésekkel tarkított újonc szezon után dolgozik a visszatérésen, Haynes után szerepel a depth chart-on.

- Kevon Seymour a kezdő corner James Bradberry mellett. A rookie Donte Jackson, aki szintén ezért a posztért versenyez és jó teljesítményt nyújt, Seymour mögött szerepel.

- Da'Norris Searcy szerepel a kezdő strong safety poszton, Colin Jones pedig a tartaléka. A rookie safety Rashaan Gaulden a free safety Mike Adams cseréje.

- Byrd az első számú punt és kickoff visszahordó, Christian McCaffrey és Moore vannak mögötte még ebben a szerepben.

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu