Tabella

AFC KELET

Csapat GY D V
PATRIOTS   7 - 3
DOLPHINS 5 - 5
BILLS 3 - 7
JETS 3 - 7

 

AFC ÉSZAK

Csapat GY D V
STEELERS
6 1 2
BENGALS 5 - 4
RAVENS 4 - 5
BROWNS 3 1 6

 

AFC DÉL

Csapat GY D V
TEXANS 
6 - 3
TITANS
5 - 4
COLTS  
4 - 5
JAGUARS 3 - 6

 

AFC NYUGAT

Csapat GY D V
CHIEFS
9 - 1
CHARGERS  7 - 2
BRONCOS
3 - 6
RAIDERS 1 - 8

 

NFC KELET

Csapat GY D V
REDSKINS 6 - 3
COWBOYS 4 - 5
EAGLES 4 - 5
GIANTS 2 - 7

 

NFC ÉSZAK

Csapat GY D V
BEARS 6 - 3
VIKINGS 5 1 3
PACKERS 4 1 4
LIONS 3 - 6

 

NFC DÉL

Csapat GY D V
SAINTS 
8 - 1
PANTHERS 6 - 3
FALCONS
4 - 5
BUCCANEERS
3 - 6

 

NFC NYUGAT

Csapat GY D V
RAMS 9 - 1
SEAHAWKS  4 - 5
CARDINALS
2 - 7
49ERS
2 - 8

 

Partnerek

         NFL EREDMÉNYEK

partnerbannergif.gif

brownsbanner.jpg

phillyblog.jpg

seahawkshungary.jpg

tippeldmeg.jpg

Kapcsolat

  Bármilyen kérdés vagy észrevétel

        esetén írj nyugodtan az

nflhu.blog@gmail.com e-mail címre!

Szavazás

Facebook oldaldoboz

Twitter

Mit várjunk a Buccaneers előszezonjától?

2018.08.09. 21:40 | nflfan | komment

Címkék: előszezon tampabaybuccaneers

Bevallom kicsit felemásak az érzéseim a Bucs idei felkészülésével kapcsolatban. Igen sok akadály nehezítette ismét az edzőtáborok programját. Hogy mégis milyen munkát sikerült összehozni, azt hamarosan láthatjuk az előszezon meccsek alatt. Bár mondják, hogy az előszezonból kiindulni nem lehet, én úgy gondolom azt inkább arra értik, nem a végeredmények számítanak. Ugyanakkor vannak jelek, amikből lehet olvasni. Ilyen volt pl. tavaly, hogy az előszezonban alig-alig sikerült pontot rakni a táblára, s ez már nagyban előrevetítette a lehangolóra sikerült évadot.

Az idén támadó és védő oldalon egy-egy dolgot emelnék ki. Az előbbinél egyértelműen arra kell majd figyelnünk, hogy a Bucs offense tud-e majd pontokat felrakni a táblára. Számszakilag az én elméletem szerint ennek úgy kellene kinéznie, hogy mérkőzésenként annak a minimálisan 20 pontnak meg kell lennie. S nem úgy, hogy az egyiken 50 pontot csinálva, a másikon meg 6-ot. Egyenletes teljesítmény szükséges még az utolsó senkit sem érdeklő előszezon forduló alatt is, az ugyanis megmutatja azt, van-e tartalék a csapat cseréi között, akikhez lehet nyúlni sérülések esetén. A ponttermelés két alappillére szerintem a támadófal és az irányító munkája. Tudom, hogy Jason Licht nem ezt az elvet vallja, de az elgondolása nem is volt túl sikeres eddig. A támadófalnál ugyan érkezett Ryan Jensen és Alex Cappa mégis ingatag a csapatrész mélysége. Kirúgták Sweezyt (amúgy helyesen) és a tábor alatt megsérült több kiegészítő játékos. Úgy mint Benenoch, Wester és Gardner, akikre azért jutott volna szerep ebben a vékonyka egységben. Ezt a Bucs most Jarron Jones leigazolásával próbálta orvosolni. Jarron Jones tavaly draftolatlan játékosként került a Giantsbe, de a keretszűkítést nem élte ott meg. Az Notre Dame csapatában pedig még védő falember volt. Én inkább látnék szívesen olyanokat a támadófalban, mint mondjuk a még mindig szabadügynök Richie Incognito, aki kézzel fogható segítséget jelentene. De a GM elképzelései újfent mások.

Az irányító témakörben szerintem nagyon rosszul jött Jameis Winston eltiltása. Igenis egy ilyen összekuszálhatja a felkészülést. Három fordulón át Fitzpatrickre kell szabni a játékot, majd ezt utána minden bizonnyal visszaváltani Jameis játékára nem kis feladat. Higgyétek el, ez olyan többletmunkát jelentett a stábnak, amiből még nem tudjuk, hogyan jön ki a csapat. Szóval az offense részéről a ponttermelésre figyeljünk, melynek - ismételve magamat- az O-line és az irányító az alapköve!

Védő oldalon egyértelműen arra kell figyelnünk, sikerül-e nyomás alatt tartani az ellenfél irányítóit! Itt is volt ami nehezítette a munkát. Bár Noah Spence felpakolt egy kis izmot, s a megjelenése most kicsit félelmetesebb, a sérülések már most felütötték fejüket. A drafton nem véletlenül esett a választás Vita Vea-ra. A fiatal játékosra nagy szükség lett volna a védőfal tervezett - tavalyi sikeres Eagles taktikát utánozó- rotációjának begyakorlásához.

A helyzet tehát ez. Iszonyú nehéz sorsolás mellett, eltiltásról és sérülésekről szóló jelentések. Nem lesz könnyű. Ugyanakkor tehát két dolog van, amire hatványozottan figyeljünk az előszezon során! A ponttermelés és az ellenfél irányítóinak sakkban tartása. Ha e kettő nem valósul meg az előszezonban, véleményem szerint az alapszakaszban az is bravúr lesz, ha a csapat kihoz egy 50%-os szezont. De reménykedni ezek megvalósulásában természetesen lehet. Sőt! Bucs szurkolóként szinte kötelező.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

raiders_hungary_3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://nflhu.blog.hu/api/trackback/id/tr9514172391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.