A Broncos elsőkörös irányítóját megint lejátszotta egy hetedik körös

Nem áll túl jól Paxton Lynch szénája Denverben. A két évvel ezelőtti Draft elsőkörös választottja eddig finoman szólva sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket és az első előszezon mérkőzés alapján az idei sem az Ő éve lesz. A Broncos Peyton Manning visszavonulása óta szenved az irányítóival és az eddigiek alapján nem Lynch lesz a megoldás.

A Broncos tegnap hajnalban fogadta a Minnesota Vikings csapatát és végül 42-28-ra elvesztette a találkozót. A találkozót pont az ellenféltől érkező Case Keenum kezdte de a formája bőven elmaradt a tavaly látottaktól. 4 átadásából csak 1 talált csapattársat és kőkemény 5 passzolt yarddal zárta az összecsapást.

Lynch több átadásból több yardot termelt, 11 passzból 6 sikeres 24 yardért és egyszer eladta a labdát. Ez több yardot jelent de azért siralmas teljesítményt takar. A Broncos legjobb irányítója a tavalyi hetedik körös választottja, Chad Kelly volt. Mr. Irrelevant 21/14-es passzmutatót hozott, 177 yard, 2 touchdown passz és 1 interception.

Igaz ez csak egyetlen mérkőzés volt, ráadásul az előszezonban, de ez igen egyoldalúra sikeredett. Az előszezonban nem történhet olyan dolog (sérülést leszámítva) amiért ne Keenum lenne kezdő az első fordulóban de ha így folytatódik akkor Lynch csak a harmadik helyet fogja elfoglalni a depth charton. Amúgy a harmadik irányítókat nem szokták nevezni a mérkőzésekre.

A tengerentúlon sem túlságon elégedettek Lynch-el. Egy szurkolói csoport gyűjtést szervezett és 600 ezer dollárt akar összedobni amiből a csapat ki tudná fizetni Lynch elküldését. Ehhez azért több pénz kellene mert Lynch 5.6 milliót foglal el a következő két évi fizetési sapkából.

Fotó: