Nincs kizárva, hogy veterán irányítót szerződtet a Broncos

Az előszezon első mérkőzése hatással volt a Denver Broncos depth chartjára ugyanis Case Keenum mögött Chad Kelly a második és Paxton Lynch a harmadik számú irányítóvá vált. Ez azonban még nem végleges és John Elway egy mai interjújában egy esetleges új irányító szerződtetését sem zárta ki.

A general manager nem mondta ki egyértelműen, hogy irányító után nézett a szabadügynökpiacon de nem zárta ki ennek lehetőségét. Jelenleg elégedettek Keenum-al és biztosan Ő lesz a Broncos kezdőirányítója de fel kell készülni az esetleges sérülésére.

Kelly a harmadik csapattal nagyon jól teljesített de azt azért hozzá kell tenni, hogy a második oldalon sem a kezdő védelem játszott. A két évvel ezelőtti elsőkörös választott a második vonallal azonban leszerepelt így jelenleg nem tudják, hogy ki lenne a megoldás Keenum kiesése esetén.

Elway elmondta, hogy Kelly nagyon jól játszott szombat este de ha bármi történik Keenum-al akkor vajon képes lesz ezt folytatni és mérkőzéseket nyerni a Broncosnak. Ez a dolog kiválasztási folyamat legfontosabb részét jelenti Denverben és a folyamat még nem zárult le így egy új arcot is bedobhatnak a versenybe.

nfl.com, Fotó: twitter.com