Az idei 1/1-es irányító az előszezonban nem fog együtt játszani az első csapattal

A jelek szerint eldőlt, hogy biztosan Tyrod Taylor lesz a Cleveland Browns kezdőirányítója az idei szezonban. Erről Hue Jackson vezetőedzőt kérdezték aki a válaszában igen határozottan kiállt a korábbi döntése mellett miszerint a Buffalo Bills-től megszerzett játékos kezd majd a tétmérkőzéseken.

A vezetőség annyira Taylor mellett áll, hogy még az előszezon mérkőzéseken sem veti be Baker Mayfield-et az első csapattal. Az idei Draft 1/1-es választottja nagyon jól játszott az első héten a New York Giants elleni előszezon találkozón de továbbra is a második vonallal kell bizonyítania.

A Giants ellen Taylor-nak sem kellett szégyenkeznie ugyanis mind az 5 passzával megtalálta a csapattársát, 99 passzolt yardot és 1 passzolt touchdownt szerzett. Jackson döntése mellett kiáll a Browns general managere John Dorsey is aki ugyancsak megerősítette, hogy Taylor az Ő emberük (legalábbis idén).

"Nem változtattam, nem fogok változtatni. Tyrod Taylor a kezdőirányítónk és Baker a franchise jövője." - mondta a Browns vezetőedzője Hue Jackson.

"Mert Tyrod Taylor már bebizonyította, hogy remek futballjátékos. Playoffba vezette a csapatát. Úgy gondolom, hogy az első támadósorozatban demonstrálta, hogy képes vezetni a társaságot. Remek offseasont, remek OTA-t és remek edzőtábort produkált. Mert mi azt mondjuk, hogy ez egy maraton és nem egy sprint." - mondta a GM John Dorsey.

nfl.com, Fotó: twitter.com