A Seattle Seahawks második körös választást ajánlott Jacoby Brissett-ért

Miután Andrew Luck visszatért és a jelek szerint maga mögött hagyta a vállsérülését amiért ki kellett hagynia az egész tavalyi szezont felmerült, hogy az Indianapolis Colts vezetősége elcserélné Jacoby Brissett-et. Már csak az irányító ára kérdés és a jelek szerint csak egy elsőkörös Draft cetliért lennének hajlandóak megválni a tartalékirányítójuktól.

Ezt a feltevést erősíti a legújabb hír is miszerint a Seattle Seahawks második körös választást ajánlott az irányítóért. Az ajánlat nem friss, a hírek szerint még a Draft napján keresték meg a Colts vezetőségét de kevesellhették mivel Brissett még mindig a Colts játékosa.

A Seahawks-nak szüksége van egy megbízható irányítóra Russell Wilson mögé mert csak Austin Davis és Alex McGouch szerepel a csapat rosterén. Emellett idén kinevezték offensive koordinátornak Brian Schottenheimer-t aki korábban a Colts irányító edzője volt így jól ismeri Brissett-et.

Brissett már csak a támadókoordinátor személye miatt is logikus választásnak tűnik de nem elhanyagolható az ára. Egy "drágán" szerzett tartalék QB luxusnak számítana jelenleg Seattleben ugyanis nagy átalakuláson meg keresztül a csapat és a padra nem kellene elszórni az értékes Draft pickeket.

nfl.com, Fotó: twitter.com