Vereség a Los Angeles-i visszatérésen

Tegnap este lejátszottuk a második előszezon mérkőzésünket amelyen 19-15-re alulmaradtunk a Los Angeles Rams-el szemben. A Raiders most tért vissza először az Angyalok városába amióta az 1994-es szezon után a csapat visszaköltözött Oaklandbe.

A Rams ellen kezdjük majd az alapszakaszt így Jon Gruden vezetőedző úgy döntött, hogy pihenteti a legtöbb kezdőjátékosait. Derek Carr, Marshawn Lynch, Amari Cooper és Jordi Nelson sem lépett pályára nehogy sokat megismerjen az ellenfél a támadójátékunkból.

A mutatott játék után nem kell attól tartani, hogy bármit is ellesnek majd mert igen harmatos teljesítménnyel rukkoltak elő a srácok. Connor Cook kezdte a találkozót majd E.J. Manuel-el negyedenként váltották egymást. Előbbi 49, utóbbi 89 yarddal és 1 passzolt TD-vel zárta a találkozót és mindketten összehoztak 1-1 fumblet.

A mérkőzés pozitív meglepetését Chris Warren okozta aki a pihentetések miatt az összes futó playt megkapta. A draftolatlan újonc running back 18 alkalommal kapta meg a labdát és végül 110 futott yarddal és 1 touchdownnal zárta a találkozót.

A védelem viszont kitett magáért. 223 yardot engedélyeztek csak a Rams támadóinak. A védőfalnak jobban kell muzsikálni mert 20 futásból 114 yardot szerzett a Rams. Ez 5.7 yardot jelent átlagosan amit bőven le kell csökkenteni.

A levegőben viszont csak 109 yardot engedtek ami még úgyis szép, hogy a másik oldalon is főként a tartalékok játszottak. A defendiv backek jól szerepeltek, főként Nick Nelson, Shareece Wright és Karl Joseph munkáját lehet dicsérni. A védelem legjobb játékát a defensive tackle Maurice Hurst mutatta be amikor az újonc megszerezte az első sackjét az NFL-ben.

Jövő hét pénteken folytatódik az előszezon. A Green Bay Packers csapatát fogadjuk majd hazai pályán és a kezdőket is látni fogjuk majd mert a héten játszatják Őket a legtöbbet.

nfl.com, Fotó: