Blake Bortles gyenge játéka után Teddy Bridgewater-t akarják a Jaguars szurkolói

Szombat este a Jacksonville Jaguars lejátszotta a második előszezon mérkőzését is amelyen a Minnesota Vikings csapata volt az ellenfél. Jacksonvilleben már évek témát szolgáltat Bortles játéka és ezen az előszezon mérkőzés sem változtatott.

Az ötödik profi szezonját kezdő irányító első támadósorozatában majdnem interceptiont dobott de szerencséjére Mackensie Alexander elejtette a labdát. A második támadósorozatában viszont egyenesen Harrison Smith kezébe passzolt.

Bortles végigjátszotta a teljes első félidőt, 20 átadásából 12 volt sikeres, 159 passzolt yarddal, 1 interceptionnel és 14 futott yarddal zárt. Emellett a félidő vége előtt még összehozott egy delay of game büntetést az ellenfél 5 yardos vonalán.

Bortles mellett mondjuk Leonard Fournette-nek sem ment, a tavalyi elsőkörös futó 8 futásból csak 12 futott yardot szerzett. A földön T.J. Yeldon volt a legeredményesebb aki 39  futott yarddal zárta a találkozót. Yeldon és Fournette a passzjátékoknál sikeresebben szerepeltek, előbbi 58 utóbbi 17 elkapott yardot szerzett. A futók passzjátékokba történő bevonására számíthatunk az egész szezonban.

Az irányító teljesítményével elég sok Jaguars szurkoló elégedetlen volt és felvetették Teddy Bridgewater megszerzését. A Jets irányítójának egész jól megy az előszezonban, 23/17 passzmutatóval 213 yarddal, 1 TD-vel és 1 eladott labdával áll.

Bridgewater-re valószínűleg amúgy is trade partnert keres majd a Jets és a Jaguars-nál a fizetésével sem lenne probléma. 5.5 millió dollárt vinne magával és a Jaguars több mint 18 millió dollár szabad hellyel rendelkezik a fizetési sapkában. A fő kérdés az, hogy mennyit kérne érte a Jets illetve az, hogy mennyire lenne jó ötlet ilyen versenytársat hozni arra a játékosodra akivel az idén kötöttél egy hároméves, 54 millió dolláros hosszabbítást.

nfl.com, Fotó: tehfantasyfix.com