A Raiders megvált a tavalyi második körös választottjától és egy veterán érkezett a secondarybe

Az elmúlt napokban két változáson is átesett a Raiders secondaryje. Elsőként bejelentették, hogy szerződtették a 32 éves cornerbacket Dominique Rodgers-Cromartie-t majd tegnap este lemondtak a tavalyi Draft második körében kiválasztott safetyről Obi Melifonwu-ról.

A 2017-es Draft első két körében a secondary-t erősítette a csapat de eddig egyik választás sem mondható telitalálatnak. Mindkét pick sérüléssel bajlódott de Melifonwu kiválasztása az elküldéssel teljes melléfogásnak minősíthető.

A safety 5 mérkőzésen tudott csak pályára lépni a tavalyi szezonban és 10 hetet sérütlistán töltött mert térd és csípősérüléssel bajlódott. 16 hónapos pályafutása során mindössze 7 tacklet tudott bemutatni a Fosztogatók mezében.

Melifonwu elküldése előtt a csapat vezetősége bejelentette, hogy szerződtette a Cardinals, az Eagles, a Broncos és a Giants korábbi játékosát Dominique Rodgers-Cromartie-t. A veterán védő eddig 439 tacklet, 2.5 sacket, 30 interceptiont, 6 kierőszakolt fumblet szerzett és 21 levédekezett passz fűződik a nevéhez.

nfl.com, Fotó: twitter.com