Paxton Lynch-től megvált a Denver Broncos

Véget ért Paxton Lynch pályafutása a Denver Broncos csapatánál. A korábbi elsőkörös irányító túlélte az 53 fős keretszűkítést de a Broncos tegnap begyűjtötte a waiverről a Cleveland Browns korábbi irányítóját Kevin Hogan-t így távoznia kellett. Már önmagában az is minősíti, hogy ki miatt kellett távoznia.

Peyton Manning visszavonulása és Brock Osweiler távozása után irányító nélkül maradt a Broncos így feltradeltek Lynch kiválasztásáért. Az üzlet azonban finoman szólva sem jött be mert az eddigi két szezonja alatt rendre kikapott Trevor Siemian-től.

Siemian sem tette magasra a lécet ami sokat elmond Lynch eddigi teljesítményéről. Az idei offseasonban ráadásul megkapta a Minnesota Vikings-al tavaly kiugróan teljesítő Case Keenum-ot és ráadásul még a tavalyi hetedik körben kiválasztott Chad Kelly is simán lenyomta.

Lynch az eddigi pályafutása során 5 mérkőzésen lépett pályára és 2 mérkőzésen volt kezdő. 128 passzából 79 volt sikeres, 792 yardot, 4 touchdownt passzolt és 4 interceptiont dobott. Az eddigi teljesítménye alapján tartaléknál feljebb nem fog jutni az NFL-ben.

nfl.com, Fotó: milehighreport.com