Matt Kalil sérült tartalék listára került

A left tackle Matt Kalil a térdsérülése miatt a sérült tartalék listára került. Kalil térdfájdalmakra panaszkodott az edzőtáborban, de az első két előszezon meccsen még játszott. Néhány nappal a második, Dolphins elleni meccs után Kalil konzultált Dr. James Andrews-szal Floridában és végül átesett egy artroszkópos eljáráson.

Annak érdekében, hogy Kalil visszatérhessen nyolc meccs után, a Panthers az aktív keretben tartotta vasárnap délután 4 óráig. Az ezen időpont előtt IR listára került játékosok nem tudnak visszatérni ebben a szezonban.

"Matt a sérült tartalék listára került, így adunk neki időt a teljes rehabilitációra." mondta a general manager Marty Hurney. "Úgy döntöttünk, hogy most tesszük meg ezt a lépést, így nyolc meccs után visszatérhet."

Mivel Kalil sérült, továbbra is Taylor Moton dolgozik tovább a kezdő bal oldali tackle poszton. Daryl Williams, a kezdő jobb oldali tackle, aki térdsérülést szenvedett az edzőtáborban, "előrébb tart, mint a terv" és valószínűleg elérhető lesz az 1. héten.

A Panthers a keretben lévő szabad helyre leigazolta a cornerback Lorenzo Doss-t, aki tavasszal és az előszezonban végig a csapattal edzett.

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu