Panthers Power Rankings - 1. hét

Nézzük, hogyan áll a Panthers a különböző Power Rankings rangsorokban, miután az első héten a Dallas Cowboys ellen nyerni tudtak a hazai szezonnyitón.

NFL.com

A Panthers helyezése: 8. (6. az NFC-ben)

NFC South: Falcons 7., Buccaneers 19., Panthers 8., Saints 12.
Heti ellenfél: Falcons 7.

A számokon túl: Elliot Harrison úgy érezte, hogy Dallas kevés ellenállást tanúsított és azt írta, hogy a Panthers mindenben jobb volt a Cowboys csapatánál az egész meccsen.

ESPN.com

A Panthers helyezése: 11. (7. az NFC-ben)

NFC South: Falcons 10., Buccaneers 19., Panthers 11., Saints 9.
Heti ellenfél: Falcons 10.

A számokon túl: Az ESPN munkatársai szerint a futójáték sokoldalúsága nagy mértékben hozzájárult a győzelemhez és rámutattak arra is, hogy az új futó, C.J. Anderson jó munkát végzett, hét futással 35 yardot szerzett (5,0 yard futásonként). Mindkét TD-t red zone futás után szerezte a Panthers (QB Cam Newton, FB Alex Armah) és a csapat összesen 147 futott yardot szerzett, míg a Dallas 94-et.

Yahoo Sport

A Panthers helyezése: 9. (5. az NFC-ben)

NFC South: Falcons 11., Buccaneers 22., Panthers 9., Saints 13.
Heti ellenfél: Falcons 11.

A számokon túl: Frank Schwab úgy véli, hogy a Panthers elkapóinak Greg Olsen legutóbbi lábsérülése miatt meg kell mutatniuk magukat. Newton 23 passzából 15 volt sikeres azon játékok során, amikor nem Olsen volt a célpont. Ha Olsen hosszú ideig hiányozni fog, az újonc Ian Thomas - akinek két elkapása és 4 yardja volt a győzelem során - lehet az, aki segíthet betölteni a tátongó űrt.

Bleacher Report

A Panthers helyezése: 8. (5. az NFC-ben)

NFC South: Falcons 9., Buccaneers 17., Panthers 8., Saints 13.
Heti ellenfél: Falcons 9.

A számokon túl: Paul Kasabian a védekezést dícsérte a szezonnyitó győzelem során, azt mondta: "A Carolina Panthers védelme megmutatta, miért ez a bajnokság egyik legjobb egysége." Luke Kuechly, Shaq Thompson, Mario Addison és Kawann Short jelentős szerepet játszott a Dallas elleni küzdelemben; a Falcons offense-nek fel kell kötni a gatyát a védelmi koordinátor, Eric Washington csoportja ellen.

CBSSports.com

A Panthers helyezése: 10. (5. az NFC-ben)

NFC South: Falcons 11., Buccaneers 19., Panthers 10., Saints 13.
Heti ellenfél: Falcons 11.

A számokon túl: Olsen és a jobb tackle Daryl Williams sérülését emeli ki Pete Prisco, aki úgy véli, hogy az Atlanta - a Carolina 2. heti ellenfele - még mindig rájátszás-esélyes csapat, annak ellenére, hogy a szezont vereséggel kezdték.

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu