A második mérkőzését is elvesztette a Raiders

Vasárnap este a csoportrivális Denver Broncos csapatának otthonába látogatottak a Fosztogatók és az első játékhéthez hasonlóan most is vereséggel hagyták el a játékteret. A Rams elleni találkozóval ellentétben szoros összecsapást hozott a mérkőzés de a lényeg, hogy 1 ponttal alulmaradtunk.

A találkozó jól kezdődött és egész jól teljesített mind a támadó, mind a védőegység. Az első félidőt sikerült kapott pont nélkül zárni. Két mezőnygólnak és egy Marshawn Lynch futásnak köszönhetően 12-0-s vezetéssel vonulhattak be az öltözőbe.

A problémák azonban mint egy héttel korábban itt kezdődtek. Igazság szerint az első félidő sem hozott annyira kiemelkedő teljesítményt de ez is elég volt hozzá, hogy 0-n tartsuk az ellenfelet. A Broncos viszont rákapcsolt és TD-t szerzett amire egy Seth Roberts elkapással tudott válaszolni a Raiders.

Ebben a pillanatban 19-7-re vezettünk és sajnos itt meg is állt a tudomány. A harmadik negyedben következett egy Broncos mezőnygól majd a negyedikben Case Keenum futott egy TD-t és feljöttek 2 pontra. Az utolsó támadás a Broncos-é volt és egy mezőnygóllal 1 pontos előnyre tettek szert ami elég volt a W-hez.

Carr nem is emlékeztetett az egy héttel korábbi önmagára. 32 átadásából 29 sikeres volt. Egyetlen probléma, hogy ezen átadások többsége közeli célpontokhoz mentek de ültek a hosszú passzai is. A futójáték azonban továbbra sem megfelelő, 27 futójátékból csak 92 yardot szereztünk. Emellett még a harmadik kísérletek sikerességén is javítani kell mert 10 próbálkozásból csak 3-szor sikerült first downt szerezni.

A védelem az első félidőben nagyon jól szerepelt a passzjáték ellen de a második játékrészre minden felborult. A Broncos futójátéka és passzjátéka is beindult. Igazán nagy nyomást most sem tudtunk az irányítóra helyezni amivel Keenum szép lassan élni kezdett. A végére azonban mégsem a passzjáték hanem a futójáték döntötte el a mérkőzést.

Gruden az első mérkőzés után hiányolta a nyomást és szinte az egész vereséget a védelem nyakába varrta. A defense most egy fokkal jobban teljesített de az idei Broncos messze van a Rams-től. Carr hatalmasat javult és Amari Cooper-t is bevonták a játékba. Már csak futójáték kell, pass rush és valahogyan meg kell állítani az ellenfél futóit. Ha ez összejön remélhetőleg sikerül nyerni vasárnap a meglepetésre két győzelemmel kezdő Dolphins otthonában.

Fotó: twitter.com